• Quality and Reliable Service!
  • Factory : 0 228 355 00 35
  • Office

    +90 228 355 00 35

  • Sales

    satis@erkboru.com

  • Address

    Bozüyük OSB 11.Cad. No:5

Blog

04.07.2022

Hindistan son yıllarda Çin'den büyük miktarda paslanmaz çelik ithal ediyor

Son yıllarda Hindistan`ın paslanmaz çelik ithalatı, özellikle Endonezya ve Çin`den önemli ölçüde arttı.

Hindistan`ın 2021`de sübvansiyonla mücadele vergilerini ve anti-damping vergilerini iptal etmesinin ve paslanmaz çelik ithalat tarifelerini düşürmesinin ardından Çin, Endonezya ve Hong Kong`dan ithal edilen paslanmaz çelik miktarı yıldan yıla önemli ölçüde arttı ve artmaya devam ediyor Bunların arasında Hindistan`ın paslanmaz çelik ithalatı ağırlıklı olarak Çin`den geliyor.

Buna ek olarak, Çin`deki paslanmaz çelik tedarik zinciri eksiksiz ve istikrarlıyken, denizaşırı mali önlemlerin yanı sıra Covid-19 salgınının tekrarlanan salgınının neden olduğu tedarik zincirinin yavaş iyileşmesinden de yararlanıyor, bu nedenle daha fazla denizaşırı sipariş Çin`e taşınır.

Sonunda, Çin paslanmaz çelik üzerindeki ihracat vergi iadesini iptal ettiğinden, bazı işletmeler veya ihracat hakkı olmayan kişiler, ihracat fiyatlarını düşürecek ve rekabet güçlerini artıracak olan gümrüklere beyan etmek için diğer ithalat ve ihracat şirketlerinden bir dizi yasal ihracat beyannamesi malzemesi satın alıyor. avantaj.


Diğer Haberler