• Quality and Reliable Service!
  • Factory : 0 228 355 00 35
  • Office

    +90 228 355 00 35

  • Sales

    satis@erkboru.com

  • Address

    Bozüyük OSB 11.Cad. No:5

Blog

02.08.2022

Tayvanlı E United Group, Tang Eng Iron Works'ü birleştirmeyi hedefliyor

Tayvanlı E United Group, uluslararası paslanmaz çelik pazarında öne çıkmak için ekip oluşturmak için yerel paslanmaz çelik endüstrisini entegre etmeye çalıştı. 2009 yılında, Tang Eng Iron Works`ün birleştirilmesi önerisi, piyasa tekeli nedeniyle bir hükümet denetiminde başarısız oldu.

E United Group, 29 Temmuz`da, uluslararası paslanmaz çelik piyasasının Tayvan paslanmaz çelik üreticileri için yurtdışındaki büyük üreticiler uluslararası paslanmaz çelikteki gücü güçlendirmek için giderek daha büyük bir araya geldiğinde tek başına çalışmasının çok zor olduğunu belirten bir teklifle konuyu tekrar gündeme getirdi. çelik pazarı.

Devlet otoritesi birleşmeyi onaylarsa, E United Group, Tang Eng Iron Works`ün hisselerini yerel hisseler piyasasından toplayacak ve şirketi işletmek için %50`ye varan hisse hedefleyecek.

E United Group şu anda Tang Eng Iron Works`ün yaklaşık %31 hissesine sahiptir.

Tang Eng Iron Works, E United Group`un birleşme planına ilişkin niyeti hakkında hiçbir fikirleri olmadığını söyledi. Şu an için China Steel Corporation ve hükümetle ilgili taraflar Tang Eng Iron Works`ün yaklaşık %53 hissesine sahipler.

Tüm piyasa oyuncuları, hükümetin Tayvan paslanmaz çelik endüstrisinin güçlenmesine yönelik birleşme talebine ilişkin yorumunu izliyor.


Diğer Haberler